Wednesday, 26 December 2012

KITE KAWAN SAMPAI BILE-ii

assalamualaikum,
hey night semue,,
mar harini tak leyhtido sebab tadi petang tido tak ingat dunie,,

okey mar nak cakap sikit tentang Ex -bf mar sorang nie,
nak bagi tahu..
MARsayang anda sangat~,
TAPI sayang sebagai seorang SAHABAT BAIK~
PLEASE REMEMBER!!:~kite BUDDYZ tak akan terpisah~~

please saye tak nak mengharapkan awak untuk jadi teman hidup saye,
dan saye juga tak nak awak mengharapkan saye akan jdi teman hidup awak okeyh~

THANKZ SEBAB PENAH JADIKAN SAYE SEORG PRINCESS KAT HATI AWAK~
thankz juga sebab banyak bantu saye dalam kesusahan,
thankz sebab pernah sedih ,bile saye sedih,

ILOVEU [BUDDYZ]

bye ~~NOW i remember near about you~

~assalamualaikum~


Saturday, 30 June 2012

IN LIFE

ASSALAMMUALAIKOM
:)
mornink 
today mar sense of feeling..
ade yg merasekan mar memberi harapan kepdenye???

who??
tak tahu,tak tahu,,
[secret jea dah]
ini hanye perasaan bukan kenyataan k..
kene faham tuh...

okeyh :)
so mar nak ckp kat sini..
BERkawan is BETTER
klo BERCINTE takut menyakitkan>.<
walaupuns kite benar2 mencintai or mnyanyangi
antara 1 same laen...
HOPE U UNDERSTAND OBOUT IT
>...................................<


jika ie dinamekan CINTE mesty ade PENGORBANANNYE
jike ie dinamekanPENGORBANAN mesti akan munculnye KASIH SAYANG
jike ie dinmekan KASIH SAYANG mesti DIJAGE dengan KESABARAN.
jike tidak dijage ienye akan musnah begitu sahaje ..
PERHUBUNGAN YG ERAT macam mane puns akan TERPUTUS

MAAF:(

sekirenye awak terse haty..
jgn la simpan kat dlm haty..
ukeh :)
WASALAM ....

Saturday, 9 June 2012

homework



buat bende nie tak tido aku 1 hari,,,,
lastnye : aku buat keputusan untuk BERHENTI SEKOLAH....

yg penting 
THANKZ SANGAT DEKAT BUDAK KECHIK MAR>.< 
     SAM SOD SOD >__<  
sbb dye teman kite smpai pagi kol 4~~..
kesian dye...

hikhokhikhok,
at lest

at least aku dapat ILMU tu
tu la yag penting wokk,,

k tankz:_)
byebyebye
^........................................................^

SAYE AKAN KE SINI :)

WOOO
wuzzup3~~
assalammualaikom:)

hey bye smue mar dapat twaran dekat

JENG-JENG-JENG

traaadaaaa~~
itu dye,,
KOLEJ KOMUNITI 
:)



AWOKK~~
jauhnye..
hey~~~!!!!
sape nak temn kan saie ??
jumps ikot saie,,,

huh~~
course : masakan majlis bankuasi :)

mcm menarik 
SO kene try~~!! 
^..................................^

ukeh ini sahaje 
bubbye awok semue :))


MASALAH-MASALAH

hey girl/boy
assalammualaikom.

masalah masalah.
huh~~
memang lumrah hidopkan
masalah nie hadir dalam kehidupan kite,,
mar penat mengis harinie
smpai pening pale dibuatnye,,
susah nye klo orang tak penah..nak fahm kite..
tak bagi dorongan mse kite belajar.
OWKEH FINE~
SO kene la hadapi semuenie,,
n kene belajr buat keputusan yang tepat..
dan berusaha untuk BERJAYE kan...

ahhahaa







Wednesday, 6 June 2012

I'm here

assalammualaikom
hey
it's me tau..
bukan urg laen...
biase la mar time busan 
ade jea idea nak buat dgn muke sendiri..
"I think this is the most cute mustache that I have"



^______________________________^
tak cute puns
cumel puns ta
I'm just a simple girl

TUING^TUING^TUING 
>mar_____ nini<



>______< maaf klo tu slah aku

salammualaikum.
HEY bestie
aku wndoo ko...

sorie klo aku buat kau marah n benci kat aku,,,
hurmm,,
mungkin nie anggapan aku...

tp..
ko laen jea semenjak kau dapat tahu aku mcg nan adek ko..

nombor dye ade kat dlam hp aku..
sbb dye ade mscll aku..
aku just tnye dye sape jea..
aku pown tak thu dye adek ko...
2 pown dye terus terang dye adek ko kann..
owh..adek member takkan aku tak layan kang kate sombonk,,
sekali tu jea la aku mcg nan dye..
lpstu aku da tak msg dye puns,,
aku minta maaf sgt klo sebenarnye aku tak patut wat mcm tuh,,
aku tak suke la hilang kawan ,,,
 aku da syg ko mcm family aku dah..

aku tahu kau tipoo aku ,
kau kate kau tak mara
 tpi aku tahu yang kau sebenarnye marah,,
aku mnta maaf,minta maaf..
k
:(